Keresés

Babyono Szundikendő #Kertész maci rágókával 1433 Készleten

Ár: 3 999 Ft

A BabyOno TEDDY GARDENER tökéletes társ lesz az elalváshoz, lehetővé téve, hogy a baba megnyugodjon. A játék rendkívül kellemes tapintású anyagból készült. A gyerekek imádni fognak hozzá bújni! A bújós játék a hang- és más ingereknek köszönhetően oktató funkciókat is elláthat. Serkenti a beszéd készséget és támogatja az érzelmi fejlődést.

A 2 az 1-ben játék a gyermek igényeitől függően hatékonyan ösztönzi a játékot, serkenti az érzékszerveket, valamint megnyugtat.

A bújós játék szilikon rágókával van felszerelve, amely megnyugtatja az irritált ínyt fogzás közben.

A levelekbe rejtett susogó elemek felkeltik a gyermek érdeklődését és felkeltik a figyelmét. A susogó hang ösztönzi az interakciót és hogy a kisgyermek megérintse a játékot.

A játékon színes, kiálló címkék vannak, amelyeket a gyerekek imádnak! Az érdekes csomók emellett serkentik a gyermek tapintását.

Az anyagszerkezetek változatossága fejleszti a gyermek manuális képességeit.

A játék kiváló minőségű anyagokból készült, minden részletre odafigyelve.

A játék megfelel az Európai Unióban hatályos biztonsági előírásoknak. CE jelöléssel rendelkezik.

anyaga: 100% poliészter,
súlya: 0,08 kg,
0 hónapos kortól (0 m+) gyermekek számára készült.

A játék méretei cm-ben: 32 x 36 x 6 cm.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!