LOVI Újszülött szett Botanic rózsaszín Készleten.

Ár: 15 500 Ft

A szett tartalmaz:

2db LOVI Medical+ cumisüveg 150 ml

2db LOVI Medical+ cumisüveg 250 ml

2db LOVI Dinamikus etetőcumi 0hó+ (a cumisüvegen)

2db LOVI Dinamikus etetőcumi 3hó+ (a cumisüvegen)

2db LOVI Szilikonos dinamikus nyugtató cumi 0-3hó BOTANIC (1 kapszula)

1db LOVI Cumitartó szalag BABY SHOWER

LOVI cumisüveg SuperVent Medical+ – a lefejt anyatejjel való etetésre lett kifejlesztve. Biztonságos a szoptatásra, mivel nem sérti meg a gyermek szopóreflexét. Professzionális dinamikus cumival kifejlesztett, amely heterogén szilikonrétegekből áll (vékony, dinamikus, nyúló végződés és kemény, formázott alap). Ennek köszönhetően igényli a gyermek aktív szívását: az ajkak és nyelv erősen aktív munkáját, hasonlóképpen, mint a szoptatásnál.

A LOVI dinamikus nyugtató cumi a neurolingvisztikai szakértők által lett kifejlesztve, akiknek fontos a szopóreflex védelme. Alakja a mellbimbó formáját másolja. A cumi szerkezetének szilikon rétege lehetővé teszi a természetes ritmusú szoptatást.

Stílusos cumitartó szalag a Baby Shower kollekcióból amely praktikus kiegészítő minden kisgyermek számára. Az anyagból készült szalag a kapoccsal a stabil rögzítésre szolgál a kisgyermek ruházatához, ezáltal védi a nyugtató cumit az elvesztéstől vagy a földre eséstől.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!