BabyOno konnektorvédő 6 db 962 KÉSZLETEN

Ár: 1 999 Ft

Részletek
 • A kisgyerekek érintés útján tanulják és fedezik fel a világot. Sajnos az otthon nem minden tárgya biztonságos a gyermek számára. Sőt vannak olyanok, amelyeknek abszolút nem kell gyermeke számára hozzáférhetőnek lenniük. Az innovatív, forgatható BabyOno konnektorvédő hatékony módja az elektromos csatlakozóaljzatok gyermekvédelmének. Megakadályozza az áramellátáshoz való hozzáférést, és nem akadályozza a konnektor napi használatát.
  Hatékonyan blokkolja a hozzáférést a konnektorok nyílásaihoz, megakadályozza a csecsemők ujjainak vagy más tárgyak behelyezését, minimalizálja az áramütés kockázatát. A gyermek nem tudja egyedül eltávolítani.
  A konnektorvédőben használt szabadalmaztatott forgó mechanizmus garantálja a biztonságot és a kényelmes használatot.
  A biztonsági burkolat alkalmas E típusú földelt aljzatokhoz és C típusú földeletlen aljzatokhoz
  A BabyOno konnektorvédő univerzális fehér színű, amely nem vonja magára a gyermek figyelmét.

  A védelem érdekében egyszerűen helyezd be a biztonsági fedelet a konnektorba. A nagyobb biztonság érdekében használhatod a készletben található 3M kétoldalas ragasztószalagot a konnektorvédő beragasztásához a konnektorba.
  Amikor a dugaljt használni szeretnéd, helyezd a dugót a fedél nyílásaiba, és forgasd el az óramutató járásával megegyező irányba. A biztosító kiold, és a dugó eléri az aljzat nyílásait. Bármilyen dugóval feloldható a biztonság, pl. egy telefontöltő csatlakozójával is.

  Műszaki adatok:
  •A biztonsági burkolat alkalmas E típusú földelt aljzatokhoz
  és C típusú földeletlen aljzatokhoz, ha 3M ragasztószalaggal használják.
  A készlet tartalma:
  •konnektorvédő korong, 6 db.
  •kétoldalas 3M ragasztószalag, 6 db.
  •telepítési kézikönyv

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!