Babyono Szundikendő Skinny Mate Hank a zsiráf rágókával 1444

Ár: 3 200 Ft

A SKINNY MATE HANK szundikendő bújós játék a Baby Ono márka ajánlata. Rendkívül kellemes tapintású, megnyugtatja a babát. A hang- és más ingereknek köszönhetően oktatási funkciókat is ellát. Serkenti a beszédkészséget. A játék rendkívül kellemes tapintású, lehetővé teszi, hogy a kisgyermek megnyugodjon és elaludjon.

A játék kétoldalas tépőzáras cumitartóval van ellátva, aminek köszönhetően egy ilyen fontos apróság nem vész el, és a megkönnyebbülés mindig közel lesz.
A játékban elhelyezett nyikorgó hang felkelti az érdeklődést és ok-okozati összefüggésekre tanít.
A játékhoz mellékelt puha szilikon rágóka megnyugtatja az irritált ínyt fogzás közben.
A játékban elrejtett susogó elemek felkeltik a gyermek érdeklődését.

Játékok a játék és egyebek sorozatból. A Play & More kollekció mögött az a gondolat, hogy felkeltse a gyermek kíváncsiságát, és játékon keresztül cselekvésre ösztönözze. Új készségekre tesz szert. A gyűjtemény érzékszervi és szellemi tevékenységre ösztönöz.

Minőségi anyagokból készült játékok, minden részletre odafigyelve.

A játékok megfelelnek az Európai Unióban hatályos biztonsági előírásoknak.

Anyaga: 100% poliészter,
Súly: 0,05 kg,
Gyerekeknek 0 hónapos kortól (0m+).
Méretei kb 23 x 32 x 6 cm

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!