Lovi dinamikus nyugtató cumi Indian Summer 3-6 hó 2 db KÉSZLETEN.

Ár: 2 800 Ft

Nyugtató cumi (2 db.)
Ez a dinamikus nyugtató cumi a neurolingvisztikai szakértők által lett kifejlesztve, akiknek fontos a szopóreflex védelme.

Részarányos alakja a mellbimbó szerint lett kifejlesztve. A cumi szerkezetének szilikon rétege lehetővé teszi a természetes ritmusú szoptatást. A termék klinikailag tesztelt az Európai Únióban.

A termék leírása:

Dinamikus gumi
Heterogén szilikon rétegekből gyártott, aminek köszönhetően húzódik és illeszkedik a gyermek szívásának megfelelően. A gumi szimmetrikus alakja a mellbimbó alakját tükrözi

Formázott pajzs
A formázott pajzs lehetővé teszi a pici orral való lélegzését. Biztonságos anyagból lett kifejlesztve, amely nem tartalmaz Biszefenol A anyagot.

Nyílások a lemezen
Biztosítja a levegő áramlását, valamint meggátolja a gyermek érzékeny bőrének ingerlését.

Praktikus fogó
A fogó megkönnyíti a cumi megragadását. A “Day & Night” kollekcióban található cumik világító fogóval lettek kifejlesztve, hogy a sötétben könnyebben legyen megtalálva.

Higiénikus borító
Védi a cumit a szennyeződésektől.

A szett tartalmaz:

  • cumli 2 db.
  • cumi borító 2 db.
  • tok a cumi higiénikus tárolásához

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!