Miniland játszó szőnyeg fiús lányos

Ár: 10 999 Ft

Gyermeke szabadjára engedheti képzeletét a világűrben! Az egyedülálló Miniland szenzoros szőnyeg lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a szőnyegre rögzített autókkal felfedezze a tér zugait és réseit.
Ezzel a puha szőnyeggel a gyerekek órákat tölthetnek el űrkalandokkal. A szőnyeg segít fejleszteni gyermeke érzékszerveit és képzelőerejét, mivel számos érzékszervi elemet kínál, például susogó elemeket, hidat, alagutat, utakat és autózsebeket.
Sok kozmikus kaland vár elmesélésére ezen az oktatási Miniland szenzoros szőnyegen!
3D elemek
A még jobb élmény érdekében szőnyegünk 3D elemekkel rendelkezik! A gyerek a szettben található autókat vezetheti a hídon, az alagútban, vagy leállíthatja a garázsban!
Könnyen szállítható
Összecsukás után az autók zsebekbe (garázsokba) helyezhetők és a fogantyúk segítségével a teljes szőnyeg könnyen és kényelmesen szállítható.
Lágyság és méret
A puha bélésének és a nagy méretnek köszönhetően a szőnyeg lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat és kényelmesen játszhassanak több órán keresztül!
Két ergonomikus autó
A készlet két sérülésálló autót tartalmaz, amelyekkel gyermeke fantasztikus utazások ezreit éli át.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!