Timba NIKI 3 Funkciós Etetőszék Borostyán

Ár: 56 990 Ft

Az etetőszék minden gyermek és szülő számára hasznos bútor.

TERMÉK ISMERTETŐ:

  • Megkönnyíti a gyermek etetését a szülő számára és lehetővé teszi, hogy később a gyermek is megtanuljon önállóan enni a családi asztalnál.
  • A gyerekek szeretnek az etetőszékben lenni, nemcsak az etetés ideje alatt, hanem utána is szívesen játszanak benne.
  • A Timba 3 funkciós etetőszékünk éppen ezért tökéletes választás, hiszen termékünk egyszerre használható, mint etetőszék, mint hintaszék, és mint szék és asztal, ahol a gyerekek rajzolhatnak, játszhatnak.
  • A termék szerelés nélkül, egyszerűen átforgatható és így, minden funkciója szükség szerint, könnyedén elérhető.
  • Anyaga kiváló minőségű 12 mm-es rétegzett tömörfa.
  • Felülete finoman csiszolt, életi lekerekítettek a baba biztonsága érdekében.
  • Termékünket 6 hónapos kortól 3 éves korig, vagy 15 kg-ig ajánljuk.
  • Az ülés és a tálca közötti távolság igény szerint állítható.
  • Több pontos biztonsági övvel ellátott, így a baba biztonságosan ülhet az etetőszékben.
  • A termék tartozéka egy puha kivehető és mosható textilbetét is, mely még kényelmesebbé teszik az etetőszék használatát.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

TULAJDONSÁGOK:

Anyaga: Tömör- gőzölt bükkfa. 

Felülete: A bükkfáink felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. Felületeit először egy szállekötő és alapozó anyaggal, ezt követően egy fedő, majd egy speciális vizes bázisú lakk réteggel kezeljük. Ezen többrétegű behatás által az átlagosnál egy jóval magasabb védelmet, tartósságot valamint élettartamot tudunk elérni a kezelt fa felületénél.  Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztításuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos. 

Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során Ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a kiságy nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak elhelyezve, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat és nem sérülnek az élek.

Fekvőfelület: Speciális előfeszített, réteg-ragasztott fa rugókkal van ellátva, mely gyermeke ugrálásakor és elesésekor tompítja az ütődést. A fa rugók közti hézagolás nagyon jó átszellőzést biztosít bármilyen ágybetét használatával.  

Oldalrácsok: Az oldalrácsok tömör, gőzölt bükkfából készülnek és 2 darab kivehető pálcával vannak ellátva, melyek segítségével a megfelelő korban lehetővé válik a gyermeke önálló ki-és bejárása a kiságyba. Az oldalrácsok gyermekbarát, az egészségre teljesen ártalmatlan vizes bázisú lakkal és festékkel vannak felület kezelve. A bükkfa keménységéből adódóan nem szükséges rágásvédő használata az éleken.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!