Keresés

Akuku 150 ml-es 30 db-os steril tasak Tej- és ételtároló

Ár: 1 999 Ft

Az eldobható steril tasakokat az élelmiszerek és a tej hűtőszekrényben vagy fagyasztóban történő tárolására használják. Megfelelnek a legmagasabb szintű higiéniai előírásoknak. A táska stabil alja megkönnyíti a függőleges tárolást és megvédi az ételeket a szivárgástól. A dupla cipzáras megoldás lehetővé teszi a tárolt élelmiszerek egyszerű felnyitását és biztonságát, valamint védelmet nyújt a szagok behatolása ellen. A táskán található mérőbeosztásnak köszönhetően pontosan meg tudja mérni az étel mennyiségét, és a táskán található fehér címkére feljegyzést írhat a lefejt tej dátumáról, idejéről és mennyiségéről.

A felolvasztás módjai:

az étel melegítésére olyan vízfürdőt használjon, amelynek a hőmérséklete nem haladja meg az 50 °C-ot. Javasoljuk, hogy hagyja inkább éjszaka a hűtőszekrényben lassan felolvadni. Ne olvassza fel mikrohullámú sütőben vagy forrásban lévő vízben. Az etetés előtt mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét.

Figyelmeztetés:
– egyszeri használatra alkalmas
– a tasak használata előtt a higiéniát betartva alaposan mosson kezet
– csakis friss tejet olvasszon fel
– a felolvasztott tejet soha nem keverje össze a frissel
– az előzőleg felolvasztott tejet soha ne fagyassza újra
– a tasakba ne töltsön forró ételt
– az ételmaradékokat dobja ki
– a tasakokat gyermekektől tartsa elzárva
A termék biszfenol A-t nem tartalmaz
A tasak űrtartalma: 150 ml
A csomagolás 30 db tasakot tartalmaz

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!