Chicco melltartó betét 60 darab Készleten

Ár: 2 200 Ft

Chicco Antibakteriális melltartóbetét 60 db

A szoptatás alatt, mindenek előtt a kezdeti érzékeny időszakban, a mellbőrön keletkező apró repedések fájdalmassá és nehézkessé tehetik a szoptatás, ezért fontos a különleges ápolás és odafigyelés, és a higiénia, a baktériumok elszaporodásának megelőzése. A Chicco antibakteriális melltartóbetét különleges antibakteriális hatású szálai garantálja Önnek, hogy a baktériumok nem sokasodnak el a melltartóbetétben. Az első használatkor segít a fájó bimbó repedéseiben megtelepedett baktériumok csökkentésében is.

A szuperabszorbens golyócskák kocsonyás anyaggá kötik a tejet, a betét nem ázik át, a bőrrel érintkező felület száraz marad, nem okoz zavaró érzést.

Egy darab melltartóbetét kb. fél deci tejet képes felfogni, ennyi tej két szoptatás között nagyon kevés nőnek folyik ki a melléből. Gazdaságos és biztonságos melltartóbetét.

A vékony betét láthatatlan a ruha alatt, a ragasztócsík segít a melltartóba illeszteni, hogy ne csússzon el.

  • antibakteriális felső réteg
  • abszorbens golyócskák felfogják a kicsöpögő anyatejet és kocsonyásra kötik azt
  • az abszorbens gyors megkötőereje révén nem áztatja el a bőrt az anyatej
  • nem ázik át a ruhán sem

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!